Στυτική Δυσλειτουργία (Ανικανότητα) Και Προβλήματα Υγείας Στον Άνδρα

Κοινοποιήστε το...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin

Αποφάσισα σήμερα να γράψω για ένα ζήτημα που αφορά όλες τις σεξουαλικά ενεργές γυναίκες. Έχει να κάνει με τους συντρόφους μας και σίγουρα θα βρείτε ενδιαφέρουσες τις πληροφορίες που παραθέτω.

Η Στυτική Δυσλειτουργία διαιρείται σε οργανικά αίτια (που έχουν σχέση με ένα σωματικό όργανο ή σύστημα οργάνων) και την ψυχογενή (διανοητική) ανικανότητα, αλλά οι περισσότεροι άνδρες με οργανικές αιτίες έχουν επίσης ψυχική ή ψυχολογική συνιστώσα.

Προτεινόμενο Προϊόν! – Rhino Gold Gel

Τα προβλήματα των ανδρών που σχετίζονται με το σεξ επηρεάζουν αρνητικά τις σχέσεις και μειώνουν τη διάθεση. Πολλά από αυτά τα προβλήματα επιδεινώνονται με την πάροδο του χρόνου, γεγονός που συνδέεται με τη δυσφορία της διάθεσης και την αρνητική συμπεριφορά.

Πώς να βγείτε από αυτόν τον φαύλο κύκλο και να απαλλαγείτε από τα συμπλέγματα;

→ Το Rhino Gold Gel είναι ένα παρασκεύασμα που θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τις ενοχλήσεις που σχετίζονται με την απογοήτευση στη σεξουαλική σας ζωή. Θα παρατηρήσετε βελτίωση από την πρώτη κιόλας χρήση.

Η συνοχή του τζελ κάνει τα ενεργά συστατικά να διεισδύουν γρήγορα στο δέρμα, θρέφει και διεγείρει τους ιστούς του πέους και βελτιώνει τη ροή του αίματος. Χάρη σε αυτό, το πέος γίνεται μακρύτερο, η περίμετρος του αυξάνεται και το συνολικό σχήμα βελτιώνεται.

Rhino Gold Gel

Φυσικές Αιτίες

Μια στύση λειτουργεί επιτρέποντας στο αίμα στους σπογγώδεις ιστούς του πέους, αλλά σταματώντας το να μην ρέει ξανά. Οτιδήποτε επηρεάζει τις αρτηρίες, τις φλέβες ή τα νεύρα που τροφοδοτούν το πέος θα επηρεάσει την ικανότητα εμφάνισης στύσης. Αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν:

 • Φάρμακα όπως αντικαταθλιπτικά και φάρμακα για υψηλή αρτηριακή πίεση (όπως αναστολείς ACE και βήτα-αποκλειστές).
 • Αλκοόλ, κάπνισμα και λήψη παράνομων ναρκωτικών.
 • Καταστάσεις που επηρεάζουν τα νεύρα ή την παροχή αίματος, όπως σκλήρυνση κατά πλάκας ή εγκεφαλικό επεισόδιο.
 • Διαβήτης, που μερικές φορές μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα με το νευρικό σύστημα.
 • Καταστάσεις αιμοφόρων αγγείων, όπως αποκλεισμένες αρτηρίες (για παράδειγμα, που προκαλούνται από υψηλά επίπεδα χοληστερόλης).
 • Ορμονικές καταστάσεις, όπως η έλλειψη τεστοστερόνης στο σώμα σας ή η υπερβολική ποσότητα μιας άλλης ορμόνης που ονομάζεται προλακτίνη.
 • Καταστάσεις που επηρεάζουν τον στυτικό ιστό του πέους, όπως ο καρκίνος του προστάτη.
 • Σοβαρές μακροχρόνιες καταστάσεις όπως νεφρική ή ηπατική ανεπάρκεια.

Καθώς μεγαλώνετε, είναι πιο πιθανό να έχετε μια άλλη πάθηση που προκαλεί προβλήματα στύσης, όπως καρδιακές παθήσεις ή διαβήτη. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να αναζητήσετε θεραπεία για τα προβλήματα στύσης σας, καθώς και την υποκείμενη κατάσταση.

Ψυχολογικές Αιτίες

Μερικές από τις πιο κοινές ψυχολογικές αιτίες της στυτικής δυσλειτουργίας περιλαμβάνουν:

 1. Άγχος
 2. κατάθλιψη και
 3. ζητήματα σχέσης ή σεξουαλικής ταυτότητας.

Μερικές φορές ένα περιστασιακό πρόβλημα στύσης που προκαλείται από ένα μικρό καθημερινό πρόβλημα, όπως μερικά πάρα πολλά ποτά ή μια ιδιαίτερα δύσκολη μέρα στη δουλειά, μπορεί να ξεκινήσει έναν κύκλο ανησυχίας. Αυτό μπορεί να μετατραπεί σε ψυχολογική αιτία περαιτέρω στυτικών δυσκολιών

Θεραπεία

Η θεραπεία εξαρτάται από την αιτία. Τα συμπληρώματα τεστοστερόνης μπορούν να χρησιμοποιηθούν για περιπτώσεις με ορμονική ανεπάρκεια. Ωστόσο, συνήθως η αιτία είναι η έλλειψη επαρκούς παροχής αίματος στο πέος ως αποτέλεσμα της εξαρτώμενης από την ηλικία βλάβης των εσωτερικών τοιχωμάτων των αιμοφόρων αγγείων. Προηγουμένως, ιατρικές ουσίες (π.χ. απομορφίνη) εγχύθηκαν απευθείας στον στυτικό ιστό του άξονα του πέους για τη θεραπεία της ανικανότητας.

Στυτική Δυσλειτουργία

Σε ορισμένες περιπτώσεις ανθεκτική στην ιατρική θεραπεία, μπορεί να συμβουλευτεί ένα εμφύτευμα πέους (πρόθεση πέους). Μετά την ανακάλυψη από του στόματος δραστικών παραγόντων που αυξάνουν την αποτελεσματικότητα του Rhino Gold Gel, το οποίο διαστέλλει τα αιμοφόρα αγγεία του corpora cavernosa, άρχισαν να χρησιμοποιούνται πιο συντηρητικές μέθοδοι και σίγουρα τα συμπληρώματα διατροφής όπως το Rhino Gold Gel κάνουν μεγάλη διαφορά με μεγάλη ασφάλεια.

H Ανικανότητα Είναι Συχνά Ένδειξη Καρδιακών Προβλημάτων

Η ανικανότητα είναι μια άλλη λέξη της στυτικής δυσλειτουργίας. Η στυτική δυσλειτουργία συμβαίνει όταν οι άνδρες αντιμετωπίζουν προβλήματα με τη λήψη ή τη διατήρηση αρκετά ισχυρής στύσης για πλήρη σεξουαλική δραστηριότητα. Θα εκπλαγείτε ότι αυτό το πρόβλημα υπάρχει και επηρεάζει τουλάχιστον έναν στους δέκα άντρες, έτσι συμβαίνει αρκετά συχνά.

Ανικανότητα

Οι ερευνητές του TitanGelGold.info μελέτησαν άνδρες με κατεστραμμένα αιμοφόρα αγγεία στο πέος και πιστεύουν ακράδαντα ότι οι άνδρες που πάσχουν από κατεστραμμένα αιμοφόρα αγγεία στο πέος διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο να παρουσιάσουν παρόμοιες βλάβες αλλού στο σώμα, συμπεριλαμβανομένης της καρδιάς, του εγκεφάλου, των ποδιών και νεφρά. Η έρευνά τους διαπίστωσε ότι η διαδικασία που οδηγεί σε καρδιακές προσβολές και εγκεφαλικά επεισόδια μπορεί να θεωρηθεί ως ΕΔ πριν εμφανιστεί σε άλλες αρτηρίες. Τα αιμοφόρα αγγεία που τροφοδοτούν το πέος είναι στενότερα από εκείνα σε άλλα μέρη του σώματος και σημείωσε επίσης ότι δεν συνδέεται κάθε περίπτωση ανικανότητας με καρδιακές παθήσεις.

Υπάρχει Σχέση Μεταξύ Ανικανότητας Και Διαβήτη;

Υπάρχουν πολλοί άνδρες που αντιμετωπίζουν το πρόβλημα της στυτικής δυσλειτουργίας κατά τη διάρκεια της ζωής τους στην ηλικία των 45, 50, 60 και άνω. Σύμφωνα με έρευνα, διαπιστώνεται ότι οι άνδρες που έχουν διαβήτη, η ανικανότητα μπορεί να φτάσει νωρίτερα από την κανονική διάρκεια. Υπολογίζεται ότι οι άνδρες με διαβήτη είναι πάνω από 40 τοις εκατό. Το σχήμα θα μπορούσε να είναι περισσότερο. Ένας διαβητικός είναι 2-5 φορές πιο πιθανό να αναπτύξει ανικανότητα από έναν άνδρα που δεν έχει διαβήτη.

Η ανικανότητα στους διαβητικούς είναι σχεδόν πάντα οργανικής προέλευσης και μπορεί να οφείλεται σε φυσικούς και ψυχολογικούς λόγους. Οπως;

 • Άγχος, άγχος και νευρικότητα
 • Προβλήματα στις σχέσεις
 • Κακή υγεία
 • Πίνετε πολύ αλκοόλ
 • Μερικά φάρμακα
 • Ορισμένες λειτουργίες
 • Χαμηλά επίπεδα τεστοστερόνης ανδρικής ορμόνης.

Θα μπορούσε επίσης να υπάρχει ένας άλλος λόγος όπως η νευρική νόσος, μερικές φορές η νευρική νόσος που σχετίζεται με τον διαβήτη προκαλεί ανικανότητα. Όταν τα νεύρα είναι κατεστραμμένα, όπως μπορεί να συμβεί με την πάθηση, η ροή του αίματος στο πέος μπορεί να μειωθεί και έτσι δεν μπορεί να εμφανιστεί στύση. Η βλάβη των αιμοφόρων αγγείων μπορεί επίσης να προκαλέσει ανικανότητα.

Μπορεί να είναι τα αίτια που λαμβάνονται για διαβήτη, υψηλή αρτηριακή πίεση ή για άλλες καταστάσεις. Το υπερβολικό πόσιμο και το κάπνισμα μπορεί επίσης να προκαλέσει το πρόβλημα.

Η Ανικανότητα Είναι Εξαιρετικά Συχνή Στους Διαβητικούς

Ο διαβήτης προκαλεί βλάβη στα νεύρα και υπάρχει πιθανότητα τύφλωσης, κώφωσης, συνδρόμου καψίματος ποδιών, απώλειας αίσθησης, απώλειας μυϊκού ελέγχου, πόνου και μυρμηκίασης και ανικανότητας. Το πέος είναι ο μόνος αδένας στο σώμα που διακόπτει συνεχώς την παροχή αίματος. Οι μύες που περιβάλλουν την αρτηρία του πέους συστέλλουν την αρτηρία για να αποτρέψουν τη ροή του αίματος στο πέος. 

Όταν ένας άντρας είναι ενθουσιασμένος, ο εγκέφαλός του στέλνει μηνύματα κατά μήκος των νεύρων που προκαλούν τα νεύρα να εκκρίνουν μια χημική ουσία που ονομάζεται νιτρικό οξείδιο που χαλαρώνει τους μυς γύρω από τις αρτηρίες για να ανοίξει τη ροή του αίματος στο πέος και τα μπαλόνια στο πέος γεμίζουν με αίμα και ο άνθρωπος έχει μια στύση.

Υπάρχουν πολλές επιλογές θεραπείας για τη στυτική δυσλειτουργία σε άνδρες με διαβήτη. Το Rhino Gold Gel είναι μια από τις πιο βολικές επιλογές, αν και φαίνεται ότι πολλοί γιατροί είναι λιγότερο αποτελεσματικοί σε άνδρες με διαβήτη.

Εάν έχετε διαβητική ανικανότητα, η καλύτερη συμβουλή είναι να δείτε έναν ουρολόγο με εμπειρία στη θεραπεία της ανικανότητας σε άνδρες με διαβήτη. Αυτοί οι γιατροί κατανοούν τη σχέση μεταξύ διαβήτη και ανικανότητας και έχουν ενημερωμένες γνώσεις και εμπειρία στις τελευταίες θεραπείες. Είναι ένα θέμα που αφορά όλες τις γυναίκες της εποχής μας.

Στυτική Δυσλειτουργία (Ανικανότητα) Και Προβλήματα Υγείας Στον Άνδρα

Αφήστε μια απάντηση

Κύλιση προς τα επάνω